Izvor: Blic, 05.Sep.2021, 16:39

Građanima treba opozicija koja će na prvo mesto stavljati njihove interese, a ne da radi na pljački, rasprodaji i VLASTITOM BOGAĆENJU

U proteklim nedeljama pojavio se veliki broj predloga majstora izbornog inženjeringa o tome kako opozicija da se organizuje kako bi pobedila SNS na predstojećim izborima. Istaknuto mesto, kao i ranije, ima pitanje moguće pobedničke opozicione liste, kojom bi se prevazišla slabost opozicije prouzrokovana njenim podelama i usitnjenošću. Sastavljanje velike, po mogućstvu jedne, liste vidi se kao prečica ka uspehu i rešenje mnogih problema. Logika je dosta jednostavna i deluje samorazumljivo i zavodljivo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.