Gojković: Opozicija želi parlamentarne izbore, nije mi jasno zašto

Izvor: Press, 13.Okt.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Opozicija želi parlamentarne izbore, nije mi jasno zašto

Predsednica skupštine je kazala da sve vreme sluša kako će opozicija beogradsku vlast poslati u istoriju, ali da oni ne govore kako će poboljšati život građana.
Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Predsednica Skupštine Srbije i funkcionerka Srpske napredne stranke Maja Gojković izjavila je da u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << SNS-u nije bilo razgovora o vanrednim parlamentarnim izborima i da ne zna li će ih biti sa predstojećim beogradskim izborima.
- Mi u SNS-u nismo razgovarali o parlamentarnim izborima i ne znam da li će ih biti. Moj utisak je da opozicija želi i parlamentarne izbore. Mada mi nije jasno zašto - rekla je Maja Gojković za Politiku.
Ona je kazala da sve vreme sluša kako će opozicija beogradsku vlast poslati u istoriju, ali da oni ne govore kako će poboljšati život građana.
- Čupanjem mikrofona u parlamentu sigurno neće - rekla je ona i dodala da svi mogu da provere priče koje izmišljaju o upisivanja ljudi u biračke spiskove, na primer, na Vračaru.
Maja Gojković je kazala da zvanični podaci kažu da je tamo manje upisanih nego za prethodne izbore i da to svi mogu proveriti.
- Meni ovo govori da oni znaju da će im rezultat biti loš, pa izmišljanjem ovakvih stvari prave alibi za poraz - kazala je ona.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić o vanrednim izborima: Ne bih im preporučio

Izvor: RTS, 13.Okt.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu nije poznato da je neko tražio parlamentarne izbore zajedno sa beogradskim, ali da, ako na tome insistiraju njegovi politički protivnici, ne beži od toga, ali im ne bi preporučio. O nedovnoj polemici i ambasadora SAD i Aleksandra Vulina,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.