Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2024, 11:13

Glišić: Za desetak dana znaće se mandatar i ostala kadrovska rešenja

Predsednikom Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišiće izjavio je danas da će za desetak dana biti održana sednica Predsedništva stranke na kojoj će se odlučiti ko će biti mandatar Vlade Srbije, ali da će na toj sednici biti doneta i druga kadrovska rešenja, pre svega za predstojeće lokalne izbore.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glišić: Za desetak dana znaće se mandatar i ostala kadrovska rešenja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Mar.2024

BEOGRAD – Predsednikom Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da će za desetak dana biti održana sednica Predsedništva stranke na kojoj će se odlučiti ko će biti mandatar Vlade Srbije, ali da će na toj sednici biti doneta i druga kadrovska rešenja, pre...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.