GO SNS: Boro, gde su dokazi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2021, 18:44

GO SNS: Boro, gde su dokazi

Povodom optužbi Bore Novakovića koji dovodi u vezu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i Slobodana Milutinovića Snajpera oglasio se Gradski odbor SNS u Novom Sadu u čijem se saopšetnju između ostalog kaže "Dakle, Boro, gde su dokazi? Jedva čekamo da ih čujemo i vidimo".

"Povodom najave inicijative za smenu gradonačelnika koju spominje u tvitu, Gradski odbor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srpske napredne stranke najdobronamernije mu savetuje da skupi hrabrost i odmeri snage sa nama na prolećnim izborima. Najmerodavniji sud za svačija dela daće narod, pa će mu valjda tada konačno biti jasno šta Novosađani misle o njemu", a šta o Milošu Vučeviću, navodi se u saopštenju.

Za razliku od njega, za Miloša Vučevića se, posle tri uzastopna mandata na čelu Srpske Atine, sa sigurnošću može reći da je jedan od najuspešnijih gradonačelnika u istoriji grada, a to će, uvereni smo, potvrditi i Novosađani na narednim izborima. Svakome prema zasluzi, kaže se između ostalog u saopštenju Gradskog odbora SNS u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FK Kabel reagovao zbog Slobe Snajpera i optužbi Novakovića: Podnećemo prijavu za svaku narednu laž

Izvor: Radio 021, 21.Sep.2021, 14:29

FK Kabel reagovao je zbog navoda šefa Narodne stranke u Novom Sadu Borislava Novakovića o povezanosti direktora ovog kluba, Slobodana Milutinovića Snajpera, sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.