GO SNS BEOGRAD: Đilasu smeta jarbol, kao i sve u vezi sa Srbijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 17:46

GO SNS BEOGRAD: Đilasu smeta jarbol, kao i sve u vezi sa Srbijom

Gradski odbor SNS Beograda ocenio je danas da je licemerno što gradsku vlast kiritkuje i o bahatosti govori Dragan Ðilas koji je Beograd zadužio za 1,2 milijarde evra, a sebe učinio najbogatijim čovekom čija imovina, samo u nekretninama, vredi 25 miliona evra.

- Kako smo i navikli Ðilasu smeta sve što ima veze sa Srbijom. Smeta mu jarbol, kao što mu je smetala ideja da se na Trgu republike od cveća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naprave grbovi Srbije i Beograda - navodi se u saopstenju GrO SNS.

Oni navode da je "otužno" slušati kako bi neko gradio škole i vrtiće, a dok je to mogao jedino je znao za rijaliti gradnju i da naplaćuje duplo cene vrtića, zbog čega je 15.000 porodica podnelo tužbe.

- Kako je Ðilas brinuo o ljudima, a i kako je privlačio turiste, najbolje se vidi kroz dva projekta, replika Terazija i Pazl grad, projekti koji su preplaćeni, osim što su bili stecište za narkomane drugu funkciju imali nisu - ukazuje SNS.

Oni dodaju da svaka izjava Ðilasa i njegovih saboraca iz ŠP-a pokazuje sav besmisao njihovog postojanja, jer "osim bednih piskaranja nekih saopštenja, koja su prepuna laži i naknadne pameti, ništa drugo ne možemo čuti".

Beogradski odbor Stranka slobode i pravde ranije danas kritikova je gradsku vlast sto u odini kada je budžet smanjen za 20 milijardi dinra troši novac, kako tvrde, na besmislne projekte, kao sto je jarbol na Ušću od 2,5 miliona evra.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.