GLAVNE TEME SA SEDNICE PREDSEDNIŠTVA SNS: Vučić preneo o čemu se razgovaralo, predsednik se odlučio na važan korak

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 19:14

GLAVNE TEME SA SEDNICE PREDSEDNIŠTVA SNS: Vučić preneo o čemu se razgovaralo, predsednik se odlučio na važan korak

Predsednik Aleksandar Vučić preneo je da je na sednici Predsedništva SNS bilo reči o političkoj situaciji u kojoj se zemlja nalazi, pitanju KiM, kao i o ekonomiji i nastavku vakcinacije.

Razgovaralo se o svemu na šta SNS može da utiče kao najjača politička >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << partija na političkoj sceni, rekao je Vučić.

On je najavio da će već od petka krenuti na teren, među građane, po selima, kako i se povećao broj vakcinisanih.

- Ja sam kao predsednik ponudio, i to je prihvaćeno, idem ja, a zatim će i Ana Brnabić ići, na teren po selima, da pozivamo ljude da uzbrazmo vakcinaciju - rekao je Vučić.

On je dodao da je po pitanju broja vakcinisanih danas nešto bolje nego juče.

- Verujem da će svaki dan biti bolje, jer je to uslov za ekonomski oporavak , da firme rade i da stopom rasta možemo da se takmičimo sa najsnažnijima - rekao je Vučić.

Preneo je i da je bilo reči o predstojećem dijalogu u Brisleu, čiji se, kaže, nastavak očekuje sredinom ili krajem juna.

- Upoznao sam članove sa svim kroz šta smo prošli. Biće važnih sastanaka u narednom periodu, na neke će ići premijerka, na neke ja, da predstavimo zemlju na najbolji način - rekao je Vučić.

Dodao je i da će se uskoro sastati u Briselu sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VUČIĆ: Od petka krećemo među građane, po selima, kako bi se povećao broj vakcinisanih!

Izvor: Kurir, 05.Maj.2021

BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić preneo je da je na sednici Predsedništva SNS bilo reči o političkoj situaciji u kojoj se zemlja nalazi, pitanju KiM, kao i o ekonomiji i nastavku vakcinacije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.