GI Goranaca podržala listu SNS

Izvor: B92, 09.Feb.2014, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GI Goranaca podržala listu SNS

Beograd -- Građanska inicijativa Goranaca (GIG) saopštila da će podržati listu "Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujem" i pozvala Gorance da glasaju za tu listi.

Kako se u saopštenju navodi, Glavni odbor GIG prihvatio je predlog predsedništva da podrže listu „Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujem", a predsednik GIG Orhan Dragaš najavio da će ta organizacija Goranaca od sutra krenuti u aktivnu kapmanju za podršku toj listi među svojim biračima.

"Gradjanska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << inicijativa Goranaca, kao jedina politička i nacionalna organizacija Goranaca u Srbiji, prepoznala je jedino u Aleksandu Vučiću, i listi koju on predvodi, šansu za bolji život svih gradjana u Srbiji i uspostavljanje snažne države. Bez jake države Goranci ostaju na vetrometini kršenja ljudskih prava i bili bi nemi posmatrači sve većeg propadanja jedine države koju imaju, Srbije" rekao je Dragaš.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Građanska inicijativa Goranaca podržala listu SNS

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014

Predsednik GIG Orhan Dragaš najavio da će ta organizacija Goranaca od ponedeljka krenuti u aktivnu kapmanju za podršku toj listi među svojim biračima..BEOGRAD - Građanska inicijativa Goranaca (GIG) saopštila je danas da će podržati listu "Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujem" i pozvala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.