Izvor: Blic, 06.Feb.2020, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fajon: Martinovićeva izjava je govor mržnje

Evroposlanica Tanja Fajon ocenila je danas izjavu šefa poslaničke grupe SNS Aleksandra Martinovića kao govor mržnje. Upitana da prokomentariše izjavu Martinovića o tome da ona ima animozitet prema SNS iz ideoloških razloga, ali i zato dolazi iz države koja je nekada bila u sastavu SFRJ, Fajon je kazala da veruje da je i dalje dobrodošla u Srbiji, a da je njegova izjava samo "izjava jednog poslanika koji se služi govorom mržnje, koji je poznat".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Tvrdnje Martinovića da Tanja Fajon gaji animozitet prema SNS tačne

Izvor: Beta, 07.Feb.2020, 10:51

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas je tačan stav da poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon gaji animozitet prema Srpskoj naprednoj stranci (SNS).Vučić se tokom gostovanja na Radio-televiziji Srbije saglasio sa stavom šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Aleksandra...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.