Izvor: Blic, 29.Jan.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUNKCIONER SNS OŠTETIO DRŽAVU "Radili smo za 115 dinara na sat, a plate smo dobijali sa zakašnjenjem, u bifeu kod autobuske stanice"

Zoran Livaja, vlasnik firme "Soko Group" i član glavnog odbora SNS, angažovao je radnike na crno za obezbeđenje gradilišta na koridoru 10 kod Pirota, čime je za pet godina oštetio državu za više od milijardu dinara.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREMEŠTALI MRTVOG ČOVEKA Samohrani otac umro na poslu, pa ga proglasili ribolovcem da bi FUNKCIONER SNS IZBEGAO POSLEDICE

Izvor: Blic, 30.Jan.2019, 22:09

Dejan Golubović iz Pirota, neprijavljeni radnik obezbeđenja "Soko Group" na koridoru 10, koji je umro kao čuvar gradilišta, proglašen je ribolovcem, da Zoran Livaja, član GO SNS i vlasnik firme, ne bi snosio posledice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.