Duško Vujošević: Lično mi smeta što je predsednik SNS postao i virusolog

Izvor: Beta, 30.Mar.2020, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Vujošević: Lično mi smeta što je predsednik SNS postao i virusolog

Košarkaški trener Duško Vujošević koji se nalazi u Rumuniji, naveo je da prati šta se dešava u Srbiji kada je reč o borbi protiv korona virusa - od početnog potcenjivanja i pravljenja šala, do mera za koje misli da su manje-više pravovremeno donesene."Lično mi smeta što je predsednik SNS postao i virusolog pa se bavi inventima lekova, dijagnozama, kao i Leonardo da Vinči, renesansni intelektualac, a to je posao stručnjaka. Razumem da nije lako funkcionisati u ovoj situaciji, ali tim pre treba da se bude racionalan, miran, da se ne pokazuju emocije", ocenio je Vujošević za "Danas".On je naveo da smatra da su donešene mere dobre, posebno one donete na osnovu kineskog iskustva koje je više nego dragoceno.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Duško Vujošević: Lično mi smeta što je Vučić postao i virusolog

Izvor: Danas, 30.Mar.2020

Duško Vujošević, trofejni košarkaški trener, nalazi se u Klužu, gde je od leta prošle godine šef stručnog štaba košarkaškog kluba Univerzitatea.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.