Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duraković: Đuriću bi bilo bolje da vodi više računa o Srbima s Kosova

SREBRENICA - Načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković poručio je lideru SNS Aleksandru Vučiću da povede računa o pojedincima iz njegove partije.

On je objavio saopštenje u kom, kako se navodi, odgovara na prijetnje i govor mržnje upućen od strane Marka Đurića, potpredsjednika SNS.

Duraković je pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Vučića da povede računa o pojedincima iz SNS koji, kako ističe, nepotrebno podižu tenzije u regionu.

"Marku Đuriću bi bilo bolje da vodi više računa o Srbima s Kosova, za šta je zadužen po mandatu. Tamo se oni suočavaju sa sličnim problemima kao i Bošnjaci u Republici Srpskoj, kao uostalom svi građani na Balkanu koji pripadaju nevećinskoj grupi u mjestima gdje žive. Umjesto da je napravio konkretan iskorak i pomogao ljudima u Gračanici, Štrpcima i Mitrovici, on se bavi slanjem neumjesnih političkih poruka iz Beograda. Kakve on ima veze sa odnosima Srbije i Bosne i Hercegovine", naveo je Duraković.

Potom je uputio i lični savjet Đuriću.

"Čuo sam da je Đurić postao odbornik u beogradskoj opštini Vračar. Eto mu prilike da energiju uloži u bavljenje lokalnim temama, neka tamo skuplja većinu, pa će moći da doprinese lokalnoj zajednici u kojoj živi. Očigledno je da onim čime se do sada bavio, Kosovom, a evo sada i bošnjačko-srpskim odnosima u regionu, nije imao uspjeha“, dodao je Duraković.

(B92)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duraković: Đuriću, bolje se ti bavi Vračarom nego Kosovom

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2016

Načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković poručio je lideru SNS Aleksandru Vučiću da povede računa o pojedincima iz njegove partije...On je objavio saopštenje u kom, kako se navodi, odgovara na pretnje i govor mržnje upućen od strane Marka Đurića, potpredsednika SNS...Duraković je pozvao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Đurić: Durakoviću, sram vas bilo!

Izvor: Večernje novosti, 30.Jun.2016

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je danas da je jedini koji otpočetka širi mržnju načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je danas da je jedini koji otpočetka širi mržnju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.