Drecun: Vlada jedinstvena u borbi protiv kriminala i korupcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drecun: Vlada jedinstvena u borbi protiv kriminala i korupcije

BEOGRAD -

Poslanik SNS Milovan Drecun izjavio je danas da je Vlada Srbije jedinstvena u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala i da ne vidi razlog da se stvara animozitet među strankama vladajuće koalicije zbog raznih afera.

"Ne vidim razloga da se stvara animozitet među vladajućim strankama ako se utvrdi da su neki pojedinci, koji su pripadali nekoj stranci, pod lupom zakona. Čini mi se da oni koji se plaše da bi mogli da dođu pod udar borbe protiv korupcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i kriminala pokušavaju sebe da zaštite tako što će plasirati informacije o sukobima i neslaganjima unutar vladajuće koalicije", rekao je Drecun,

Drecun je u izjavi novinarima u Skupštini Srbije upitao da li bi bilo moguće voditi tako efikasnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala da nema jedinstva u vladajućoj koaliciji a pre svega jedinstva premijera Srbije Ivice Dačića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Drecun je dodao i da oni koji učestvuju u organizovanom kriminalu i korupciji ne mogu da se identifikuju sa strankama jer su oni ti koji rade nešto nezakonito.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedinstvo u borbi protiv korupcije

Izvor: RTS, 29.Jan.2013

Vlada Srbije jedinstvena je u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, rekao poslanik SNS-a Milovan Drecun. Oni koji se plaše da bi mogli da se nađu pod udarom borbe protiv korupcije, pokušavaju sebe da zaštite plasiranjem informacija o sukobima unutar vladajuće koalicije, kaže Drecun...Poslanik...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.