Jedinstvo u borbi protiv korupcije

Izvor: RTS, 29.Jan.2013, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstvo u borbi protiv korupcije

Vlada Srbije jedinstvena je u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, rekao poslanik SNS-a Milovan Drecun. Oni koji se plaše da bi mogli da se nađu pod udarom borbe protiv korupcije, pokušavaju sebe da zaštite plasiranjem informacija o sukobima unutar vladajuće koalicije, kaže Drecun.

Poslanik Srpske napredne stranke Milovan Drecun izjavio je da je Vlada Srbije jedinstvena u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protiv korupcije i organizovanog kriminala i da ne vidi razlog da se stvara animuzitet među strankama vladajuće koalicije zbog raznih afera.

"Ne vidim razloga da se stvara animuzitet među vladajućim strankama ako se utvrdi da su neki pojedinci, koji su pripadali nekoj stranci, pod lupom zakona. Čini mi se da oni koji se plaše da bi mogli da dođu pod udar borbe protiv korupcije i kriminala pokušavaju sebe da zaštite tako što će plasirati informacije o sukobima i neslaganjima unutar vladajuće koalicije", rekao je Drecun.

Posalnik SNS-a je u izjavi novinarima u Skupštini upitao da li bi bilo moguće voditi tako efikasnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala da nema jedistva u vladajućoj koaliciji a pre svega jedinstva premijera Ivice Dačića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Drecun je dodao i da oni koji učestvuju u organizovanom kriminalu i korupciji ne mogu da se identifikuju sa strankama jer su oni ti koji rade nešto nezakonito.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SPS: Potpuno jedinstvo unutar koalicije

Izvor: Blic, 29.Jan.2013

Beograd - Zamenik šefa poslanika SPS Đorđe Milićević izjavio je danas da postoji potpuno jedinstvo unutar vladajuće koalicije kada je u pitanju borba protiv korupcije i kriminala...- Postoji potpuno jedinstvo unutar vladajuće koalicije na realizaciji proklamovanih ciljeva i kada su u pitanju nacionalni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.