Dosta je bilo: Glas Vučiću, glas za uvođenje diktature

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosta je bilo: Glas Vučiću, glas za uvođenje diktature

Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" saopštio je danas da je premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić cenzuru proširio sa medija na javne skupove, ukazujući da je policija legitimisala čoveka koji je na mitingu SNS uzvikivao "gladni smo".

Od kad je to u Srbiji skandiranje na javnom skupu, na kom se očekuje uzvikivanje parola, postalo razlog za policijsku intervenciju? I koncert folk-pank grupe u Hali sportova nedavno je prekinula >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policija zbog uvredljivog skandiranja Vučiću, navodi se u saopštenju Pokreta.

Sve što vidimo ukazuje da će svaki glas dat Vučiću biti glas za uvođenje diktature, hapšenje i progon neistomišljenika i gaženje zakona. Vučić je policiju pretvorio u partijsku vojsku, dodaje se u saopštenju.

Pokret "Dosta je bilo" poziva sve građane kojima je stalo do jačanja demokratske, pravne države u kojoj svi imaju jednaka prava i jednake šanse, da izađu na izbore i suprotstave se represiji policijskog aparata koju sprovodi Vučić.

Samo u demokratskoj državi, sa slobodom govora, može da se izgradi jaka privreda i Srbija može postati mesto na kome se lepo i rado živi. Srbija ima sve potencijale za to, ali ne sa diktatorskim režimom Aleksandra Vučića, navodi pokret "Dosta je bilo".

332
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Miting srpske napredne stranke

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radulović: Cenzura na javnim skupovima

Izvor: Danas, 06.Apr.2016

Beograd - Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" saopštio je danas da je premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić cenzuru proširio sa medija na javne skupove, ukazujući da je policija legitimisala čoveka koji je na mitingu SNS uzvikivao "gladni smo"...Od kad je...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.