06. april  2016. 16.29  | Izvor: FoNet

Dosta je bilo: Glas Vučiću, glas za uvođenje diktature

BEOGRAD -

Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" saopštio je danas da je premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić cenzuru proširio sa medija na javne skupove, ukazujući da je policija legitimisala čoveka koji je na mitingu SNS uzvikivao "gladni smo".

Od kad je to u Srbiji skandiranje na javnom skupu, na kom se očekuje uzvikivanje parola, postalo razlog za policijsku intervenciju? I koncert folk-pank grupe u Hali sportova nedavno je prekinula policija zbog uvredljivog skandiranja Vučiću, navodi se u saopštenju Pokreta.

sasa radulovic dosta je bilo

Sve što vidimo ukazuje da će svaki glas dat Vučiću biti glas za uvođenje diktature, hapšenje i progon neistomišljenika i gaženje zakona. Vučić je policiju pretvorio u partijsku vojsku, dodaje se u saopštenju.

Pokret "Dosta je bilo" poziva sve građane kojima je stalo do jačanja demokratske, pravne države u kojoj svi imaju jednaka prava i jednake šanse, da izađu na izbore i suprotstave se represiji policijskog aparata koju sprovodi Vučić.

Samo u demokratskoj državi, sa slobodom govora, može da se izgradi jaka privreda i Srbija može postati mesto na kome se lepo i rado živi. Srbija ima sve potencijale za to, ali ne sa diktatorskim režimom Aleksandra Vučića, navodi pokret "Dosta je bilo".

Tagovi
Srodne vesti

Broj komentara: 3

VREME JE  06. 04. 2016. | 17:02
Nemojmo propustiti ovo priliku da MIRNIM putem smenimo ovu bahatu i nesposobnu vlast. Plasim se nasilja jer ono radja jos jaci otpor i nasilje, resimo to pristojno na izborima. Aktivirajte se i pozovite, prijatelje, rodjake, komsije, kolege da izadju na izbore, vreme je da pocnemo pristojno ziveti, bez straha od nasilja, nemastine, da ce nas deca ostaviti, da necemo imati posla...
Dejan  08. 04. 2016. | 22:10
Kada si sedeo u njegovoj vladi onda ti nije smetao diktator ? Svi ste vi deo njegovog totalitarnog sistema i sve Vas treba lustrirati.
Vojislav  13. 04. 2016. | 23:49
@Dejan Da mu nije smetao verovatno bi i dan danas ostao u vladi na poziciji ministra. Ocigledno je dao ostavku jer mu nije bilo pravo na koji nacin sistem funkcionise,
0
0