Djurić opoziciji: Srbija neće biti ni Majdan ni Karakas

Izvor: Beta, 02.Maj.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djurić opoziciji: Srbija neće biti ni Majdan ni Karakas

Funkcioner Srpske napredne stranke Marko Djurić izjavio je danas povodom najave opozicije da će svakodnevno protestovati u Beogradu, da Srbija neće biti ni "Majdan" ni Karakas i da se vlast neće osvajati na ulici.Djurić je na konferenciji za novinare u stranačkim prostorijama rekao da se razgovori ne vode na ulici već u parlamentu, gde sede izabrani predstavnici gradjana."Ako su se nadali da će u Srbiji biti 'Majdan' ili Karakas neka ni ne sanjaju o tome, jer im to niko u Srbiji neće dozvoliti", rekao je Djurić.On je kazao i da se ne iznenadi opozicija ako se ispred opština gde su oni vlast okupe gradjani i na "miran demokratski način" pokažu nezadovoljstvo njihovim radom.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić opoziciji: Srbija neće biti ni Majdan ni Karakas

Izvor: Danas, 02.Maj.2019

Funkcioner Srpske napredne stranke Marko Đurić izjavio je danas povodom najave opozicije da će svakodnevno protestovati u Beogradu, da Srbija neće biti ni "Majdan" ni Karakas i da se vlast neće osvajati na ulici. Članak Đurić opoziciji: Srbija neće biti ni Majdan ni Karakas se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.