Đurić opoziciji: Srbija neće biti ni Majdan ni Karakas

Izvor: Danas, 02.Maj.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić opoziciji: Srbija neće biti ni Majdan ni Karakas

Funkcioner Srpske napredne stranke Marko Đurić izjavio je danas povodom najave opozicije da će svakodnevno protestovati u Beogradu, da Srbija neće biti ni "Majdan" ni Karakas i da se vlast neće osvajati na ulici. Članak Đurić opoziciji: Srbija neće biti ni Majdan ni Karakas se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jeremić: Nema fer izbora bez međunarodnog pritiska na režim

Izvor: Danas, 02.Maj.2019

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da organizovanje izbora pod bar minimalno fer i demokratskim uslovima neće biti moguće ako u dijalogu vlasti i opozicije na neki način ne bude angažovan i međunarodni faktor - ne nužno kao posrednik, ali kao jedan od aktera. Članak Jeremić: Nema...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.