Djurić objavio da se Milena Popović, nevenčana supruga Olivera Ivanovića učlanila u SNS

Izvor: Beta, 20.Feb.2020, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djurić objavio da se Milena Popović, nevenčana supruga Olivera Ivanovića učlanila u SNS

Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, učlanila se u vladajuću Srpsku naprednu stranku (SNS).To je na svom tviter nalogu objavio direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić, koji joj je poželeo dobrodošlicu u SNS."Danas je naša stranka postala bogatija za osobu nevidjene energije, istrajnosti, požrtvovanja za svoju porodicu i Srbiju. Sa novim licima, novom snagom i Aleksandrom Vučićem na čelu nastavićemo zajedno za dižemo Srbiju sa kolena", naveo je Djurić.Oliver Ivanović je ubijen 16. januara 2018. godine u severnom delu Kosovske Mitrovice a njegov ubica još nije pronadjen.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"Oliver bi me podržao"

Izvor: B92, 20.Feb.2020

Beograd -- Nevenčana supruga ubijnog lidera SDP Olivera Ivanovića Milena Popović izjavila je za dnevni list "Danas" od petka da je već dugo razmišljala o učlanjenju u SNS...Ona je istakla i da je učlanjenje u tu partiju njena lična odluka "da se aktivno bavi politikom"...Popović je u izjavi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.