Đurić: Napadi na spot SNS dokaz bankrotstva opozicije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2020, 21:45

Đurić: Napadi na spot SNS dokaz bankrotstva opozicije

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je da "mržnja, neukus i nekultura" u napadima na spot liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu", u kome se govori o boljoj budućnosti Srbije, svedoče o "idejnom, kadrovskom i moralnom bankrotstvu u srpskoj nazovi opoziciji".

"Ne brine i ne provocira njih to što predsednik Vučić u našem programskom spotu sa detetom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razgovara o budućnosti Srbije, njih vređa to što je Srbija preživela njihovu otimačinu i ideologiju koja se svodila na devizu 'posle nas potop'", naveo je Đurić u saopštenju za javnost.

"Porediti predsednika Vučića sa Adolfom Hitlerom zbog toga što se bori za bolju i sigurniju budućnost svakog deteta u Srbiji je vrhunac neukusa opozicione kampanje mržnje i svedoči koliko su ti mrzitelji operisani od svih normalnih emocija, i, osim toga, takvim budalisanjem se vređaju sve žrtve nacizma", ocenio je Đurić.

Prema njegovim rečima, upravo "oni u čijim se kuhinjama kuvaju ovakve bljuvotine sprovode i propagiraju prebijanje i progon neistomišljenika, njihovih porodica i dece, što je upravo metodologija korišćena od fašista i nacista".

"Đilas, Jeremić i njihovi honorarci ne mogu Srbiji da oproste to što ih je preživela i nadživela njihovu politiku rasejavanja naše dece po belom svetu, i što se drznula da sa samouverenošću i optimizmom gleda u budućnost", zaključio je Đurić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.