Đurić: Biber i njegovi finansijeri ne žele demokratiju u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2020, 18:02

Đurić: Biber i njegovi finansijeri ne žele demokratiju u Srbiji

"Nova Vlada Srbije još nije ni formirana, a dežurni mrzitelj Florijan Biber već je počeo da joj predviđa neuspehe, i da baca drvlje i kamenje po predsedniku Aleksandru Vučiću zbog toga što je, rukovođen interesima građana i naše države, izneo stav o zadacima i ciljevima buduće vlade", saopštio je danas potpredsednik Glavnog obora Srpske napredne stranke ( >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SNS) Marko Đurić.

"Nije Biberu, koga će Đilasovi i Šolakovi mediji uskoro početi da pitaju i o horoskopu, stalo ni do demokratije u Srbiji, a svakako ni do srpskog naroda, jer on, osim što želi pad Vučića, želi i da građanima ove zemlje zapravo bude oduzeto pravo na izbor", ocenio je Đurić u saopštenju.

Prema njgovim recim, Biberovi poslodavci i finansijeri ne žele demokratiju u Srbiji, već privid demokratije u kojem će njihovi politički miljenici i marionete biti dovedeni na vlast tobože demokratskim sredstvima, a ako to nije moguće onda prevratom i obojenom revolucijom.

"Izmisliće u vremenu pred nama desetine Bibera kako bi u srpskom društvu po već viđenim receptima generisali nestabilnost i političke sukobe, jer znaju da im je to jedina šansa da pobede izbornu volju građana Srbije", ukazao je Đurić.

On je poručio da će Srbija, u inat onima koji joj ne žele dobro, nastaviti da dokazuje da je i politički i ekonomski snažna i stabilna država, jačajući istovremeno i svoje institucije i svoju demokratiju.

Direktor Centra za studije Jugoistočne Evrope na Univerzitetu u Gracu Florijan Biber tvrdi u izjavi za list Danas da će nova vlada biti podređena predsedniku Vučiću kao i da će samo formalno nastaviti da se zalaže za EU integracije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Dežurni mrzitelj već predviđa neuspeh buduće vlade" Ðurić: Biber i njegovi finansijeri ne žele demokratiju u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020

Đurić je poručio da će Srbija, u inat onima koji joj ne žele dobro, nastaviti da dokazuje da je i politički i ekonomski snažna i stabilna država..Nova Vlada Srbije još nije ni formirana, a dežurni mrzitelj Florijan Biber već je počeo da joj predviđa neuspehe, i da baca drvlje i kamenje po...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.