Đukanović (SNS): Opozicija PREKRŠILA dogovor

Izvor: Mondo, 30.Jul.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović (SNS): Opozicija PREKRŠILA dogovor

Poslanik SNS Vladimir Đukanović, koji učestvuje u razgovorima predstavnika vlasti i dela opozicije u Beogradu, oglasio se sa sastanka na Tviteru, gde je napisao da je opozicija prekršila dogovor. "Ovo nisu nikakvi pregovori", dodaje.

Foto: MONDO/Mario Milojević

"Na predlog Fonda za otvoreno društvo, uz pravilo koje je moderator >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << definisao da nema medija, pristali smo da dođemo na skup na kome bi govorili o izborima. Gospoda iz Saveza za Srbiju su namerno pozvali TV N1 i time prekršili pravilo moderatora. Jadno i bedno", napisao je Đukanović na Tviteru.

Dodao je i da nije reč ni o kakvim pregovorima.

"Elem, skup je bio zamišljen kao prezentacija CESID-a i Crte o izbornom zakonodavstvu. Nikakvi pregovori i slične besmislice. Ipak, očito je da su gospoda iz SzS imali za cilj da politizuju skup i mimo pravila moderatora skupa pozvali su medije", napisao je Đukanović.

IZJAVA DEKANA FAKULTETA POLITIČKIH NAUKA GDE SE ODRŽAVA SASTANAK

Izvor: Tanjug

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Đukanović: Opozicija pozvala medije i prekršila dogovor!

Izvor: RTV Pink, 30.Jul.2019

Poslanik SNS Vladimir Ðukanović, koji učestvuje u razgovorima predstavnika vlasti i dela opozicije na beogradskom FPN-u, oglasio se sa sastanka na Tviteru, gde je napisao da je opozicija prekršila dogovor.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.