Izvor: Danas, 30.Mar.2024, 18:50

Đilas za Danas o izboru Vučevića za mandatara: Boljeg kandidata, a da je na slobodi i da nije na poternici, nisu mogli da nađu

Dragan Đilas, narodni poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde, povodom izbora predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića za mandatara za sastav nove Vlade Srbije, kaže za Danas da je apsolutno nebitno ko je premijer dok je Aleksandar Vučić predsednik.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽELELI MU MNOGO USPEHA Ministri u Vladi, stranačke kolege i koalicioni partneri čestitali Vučeviću na izboru za mandatara (FOTO)

Izvor: Blic, 30.Mar.2024

Ministri u Vladi, stranačke kolege i koalicioni partneri uputili su danas čestitke Milošu Vučeviću, koga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio za mandatara za sastav nove vlade.

Nastavak na Blic...

BIRODI: Po Ustavu i Zakonu, Vučević ne može biti i predsednik SNS i premijer

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Mar.2024

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) pozvao je mandatara za sastav Vlade Srbije, Miloša Vučevića, da u skladu sa Ustavom i Zakonom o sprečavanju korupcije, podnese ostavku na mesto predsednika Srpske napredne stranke (SNS), ili ustupi mesto mandatara nekome drugom i time izbegne sukob interesa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pavle Grbović kratko prokomentarisao imenovanje Miloša Vučevića za mandatara nove vlade

Izvor: Danas, 30.Mar.2024

Narodni poslanik i predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović prokomentarisao je na mreži "Iks" imenovanje Miloša Vučevića za mandatara nove Vlade Srbije.

Nastavak na Danas...

Đilas: Apsolutno je nebitno ko je premijer, dok je Vučić predsednik Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Mar.2024

Narodni poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas, povodom izbora predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Miloša Vučevića za mandatara nove Vlade, da je sasvim nevažno ko je premijer dok je Aleksandar Vučić predsednik Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.