Izvor: Blic, 30.Mar.2024, 13:46

U 17 SATI POZNATO IME MANDATARA Vučić se oglasio na Instagramu: Pokušavam od Siniše Malog i Miloša Vučevića da saznam (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je video snimak na svom Instagram nalogu, u kome govori i o mandataru sa za sastav nove Vlade Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u 17 sati objavljuje ime mandatara

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Mar.2024

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će ime mandatara za sastav nove vlade saopštiti u 17 časova. On je na Instagram nalogu “budućnostsrbijeav” naveo da o tome razgovara sa predsednikom Srpske napredne stranke Milošem Vučevićem i potpredsednikom SNS Sinišom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Vučić saopštio: Poznato ime mandatara za sastav Vlade Srbije

Izvor: Danas, 30.Mar.2024

Miloš Vučević novi je mandatar za sastav Vlade Srbije, saopštio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.