Izvor: Danas, 07.Mar.2024, 22:51

Đilas: Vučić i SNS ne pokazuju želju da se promene izborni uslovi

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas u intervjuu za portal Nova rekao je da ukoliko se dovoljno ne promene izborni uslovi, neće učestvovati i da je to stav svih parlamentarnih opozicionih stranaka. Govoreći o pisanju KRIK-a, koji je otkrio da je sam vrh države sarađivao sa klanom Darka Šarića, lider SSP smatra da je "svima jasno da je Oskar Vučić. Samo što to malo ko sme da kaže".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Đilas (SSP): Svi koji su zaista opozicija - na izbore u jednoj koloni PolitikaVestiSrbija Autori : UKI Emitovao : dan Update : 08.03 08:48 Emitovan : 08.03 08:50 BEOGRAD, 8. marta 2024. (Beta) - Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Mar.2024, 10:35

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da SSP smatra da na nove beogradske izbore u jednoj koloni treba da izađu svi "koji su zaista opozicija" aktuelnoj vlasti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.