Izvor: N1 televizija, 17.Sep.2021, 14:58

Deo opozicije ne nastavlja učešće u međupartijskom dijalogu

Stranka slobode i pravde, Pokret za preokret, Pokret slobodnih građana i Demokratska stranka odlučili su da neće učestvovati u nastavku druge faze međustranačkog dijaloga uz posredovanje evroparlamentaraca. Učesnici sastanka preneli su novinarima da je vlast odbila sve predloge koji se tiču izbora i zastupljenosti opozicije u medijima. Dragan Đilas rekao je da je dokument koji su ponudili evroparlamentarci ocenjen kao neprihvatljiv, jer ne nudi konkretna rešanja ni mehanizme. Vladimir Orlić iz SNS grubo je izvređao Dragana Đilasa tokom sastanka, preneo je novinarima Janko Veselinović. O daljim koracima stranke će se naknadno izjašnjavati.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SSP NAPUSTILA DIJALOG Đilas: Sporazum neprihvatljiv, ovo je sve VELIKA FARSA

Izvor: Blic, 17.Sep.2021

Stranka slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa napustila je međustranački dijalog o izbornim uslovima sa posrednicima iz EU, i neće učestvovati u nastavku razgovora danas popodne.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.