Izvor: Danas, 10.Mar.2022, 21:34

Đilas: SNS na 48, a lista „Ujedinjeni za pobedu Srbije – Marinika Tepić“ na 27 odsto

U ovom trenutku je 3. 250.000 ljudi opredeljeno odnosno reklo je za koga bi glasalo. Da su izbori u nedelju lista SNS bi osvojila 48 odsto građana, a lista "Ujedinjeni za pobedu Srbije - Marinika Tepić" 27 odsto. Kada je reč o predsedničkim izborima kandidat SNS Akleksandar Vulčić je na 56 odsto, a Zdravko Ponoš, kandidat "Ujedinjeni za pobedu Srbije" na 28,5 odsto, pokazuje istraživanje koje je predstavio lider SSP Dragan Đilas obraćajući se javnosti putem Fejsbuka.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Predsednički izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Djilas: SNS na 48 posto glasova, Ujedinjeni za pobedu Srbije na 27 odsto

Izvor: Beta, 10.Mar.2022

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas je večeras saopštio da po najnovijem istraživanju njegove stranke, Srpska napredna stranka (SNS) ima oko 48 odsto podrške gradjana za predstojeće parlamentarne izbore, a koalicija "Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije", okupljena oko...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.