Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2023, 10:21

Đilas: SNS izgubila petinu birača, u Beogradu ne mogu da pobede ni sa SPS-om

"Srpska napredna stranka u ovih šest meseci, ove godine izgubila je petinu biračkog tela, i zaista je pala ispod 40 odsto podrške, u Beogradu više ne mogu da pobede ni sa SPS-om. Zato nema izbora, zato od tih pretnji biće izbora u septembru, saopštiće 26.maja, nema ništa, zato što ne smeju. Što se tiče Stranke slobode i pravde mi bogradske izbore tražimo već 16 meseci, što se tiče republičkih izbora, postoje preporuke evropske komisije, postoje preporuke misije OEBSA, te preporuke moraju da se ispune da bi izbori bili fer i pošteni. Na takvim izborima SNS nema šanse da pobedi", izjavio je predsednik stranke Slobode i pravde Dragan Đilas na TV Nova S.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dragan Đilas: SNS izgubila petinu birača, zato neće izbore

Izvor: Danas, 26.Jul.2023

"Srpska napredna stranka u ovih šest meseci, ove godine izgubila je petinu biračkog tela, i zaista je pala ispod 40 odsto podrške, u Beogradu više ne mogu da pobede ni sa SPS-om. Zato nema izbora, zato od tih pretnji biće izbora u septembru, saopštiće 26.maja, nema ništa, zato što ne smeju

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.