Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2023, 10:52

Đilas: Pad SNS-a je krenuo, podrška naroda Vučiću je sve manja

"Nas ne interesuju reči Aleksandra Vučića, nas interesuju dela. A posledica tih dela je ono na šta Srbija danas liči", izjavio je u Novom danu predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. On je ponovio stav opozicije da sa Vučićem neće biti pregovora sve dok ne ispuni zahteve koji su izneti na protestima. "To su zahtevi koji će nam pomoći da postanemo normalno društvo. Kad se to završi, onda možemo da pričamo o uslovima za rešavanje političke krize, a to su izbori", naglasio je Đilas.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dragan Đilas: Ne interesuju nas reči Aleksandra Vučića, nas interesuju dela, pad SNS je počeo

Izvor: Danas, 29.Maj.2023

Ne interesuju nas reči Aleksandra Vučića, nas interesuju dela, izjavio je predsednik SSP Dragan Đilas danas na televiziji N1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.