Đilas: Ne odosmo u crkvu; Kena: Ja sam uvek spreman, nad oltarom o svim pitanjima

Izvor: B92, 03.Nov.2023, 22:14

Đilas: Ne odosmo u crkvu; Kena: Ja sam uvek spreman, nad oltarom o svim pitanjima

Predsednik stranke Srpska levica Radoslav Milojičić Kena odgovorio je Draganu Đilasu na komentar da će se naći na listi SNS-a.

Prethodno je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas reagovao na informacije da će reagovao je na vest da će Kena biti na listi Srpske napredne stranke na predstojećim parlamentarinim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izborima.

"Siguran sam da te 2020-te nisam ni za koga radio politički i drago mi je da si prihvatio poziv da idemo u crkvu da se ja zakunem da tada nisam radio ni za koga a ti da nisi oteo plac od demokratske stranke i na njemu izgradio "DAJREKT MEDIJU", da nisi ukrao 619 miliona od naroda, da se zakuneš da nisi u svojim GEBELSOVSKIM medijima hrabro napao jednu ženu, suprugu, baku i majku političkog protivnika. Ja sam uvek spreman da idemo u crkvu i odgovorimo zaklevši se nad oltarom na sva pitanja koja zanimaju narod i tako nam Bog pomogao. Na kraju, svim silama, svom snagom, svim što umem i znam, podržavam Aleksandra Vučića, ne zbog političke partije, ne zbog funkcije, već zbog onoga što ti nikada nećeš biti, zbog toga jer je dobar čovek i jer se krvavo bori za našu Srbiju koju ste ti i tebi slični ojadili," odgovorio je Kena. Podsećamo, Đilas je prethodno reagovao podsetivši na izjavu Milojičića iz 2020 o zakletvi da neće sarađivati sa Vučićem. "Na žalost, ne odosmo u crkvu…" napisao je Đilas na društvenoj mreži X.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.