Izvor: Danas, 10.Jul.2023, 22:34

Direktor „Laste“ objavio video u kom novinare N1 i Nove naziva štetočinama koje treba uništiti

Na Instagram nalogu člana glavnog odbora Srpske napredne stranke i direktora saobraćajnog preduzeća "Lasta", Vladana Sekulića, objavljen je novi video spot pod nazivom “Stop stranoj propagandi” u kojem se targetiraju novinari i voditelji N1, Nove S i novina Nova.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„To ti je brate orden, jednom rečju, odlično!“: Vladimir Đukanović o spotu kojim se targetiraju N1 i Nova S

Izvor: Danas, 11.Jul.2023, 10:36

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS), Vladimir Đukanović je na svom Tviter nalogu pozitivno ocenio spot kojim se targetiraju Nova S i N1 a koji je na Instagramu objavio član glavnog odbora SNS-a i direktor Laste, Vladan Sekulić.

Nastavak na Danas...

Objavljen spot u kom se targetiraju Zelenović i Radonjić

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2023

Nakon spota u kojem se targetiraju N1, Nova S i novine "Nova", a koji se pojavio na Instagram profilu člana glavnog odbora Srpske napredne stranke i direktora saobraćajnog preduzeća "Lasta" Vladana Sekulića, na društvenim mrežama se pojavio i video protiv kopredsednika stranke Zajedno Nebojše...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.