Izvor: Danas, 11.Jul.2023, 12:36

Basta: Srbija je sita bahatih direktora, poput Vladana Sekulića iz Laste

"Video spot pod nazivom „Stop stranoj propagandi“ koji je objavio direktor laste Vladan Sekulić  u kojem se targetiraju novinari i voditelji N1, Nove S i novina Nova, dovolja  su razlog da  direktor Laste bude smenjen", ocenjuje Rade Basta, predsednik pokreta Evropski put i ministar privrede o čijem se razrešenju raspravlja u Skupštini.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Basta: Smeniti osionog direktora Laste

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2023

Predsednik pokreta "Evropski put" i ministar privrede Rade Basta osudio je, kako je naveo, sramno i osiono ponašanje direktora "Laste" Vladana Sekulića koji je objavio video spot pod nazivom "Stop stranoj propagandi", u kojem se targetiraju novinari i voditelji TV N1, Nove S i novina "Nova".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.