Danas: Marija Obradović ministarka odbrane?

Izvor: B92, 04.Avg.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas: Marija Obradović ministarka odbrane?

Beograd -- Marija Obradović, potpredsednica SNS i predsednica skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost, mogla bi da bude imenovana za ministarku odbrane, saznaje Danas.

Iako je Obradovićeva imenovana da bude na čelu skupštinskog odbora, mandatar Aleksandar Vučić nije odbacio mogućnost da prva žena na čelu Ministarstva odbrane bude Marija Obradović.

O toj mogućnosti mediji su u nekoliko navrata već izveštavali.

Marija Obradović juče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije odgovarala na pozive lista "Danas".

S druge strane, "Danas" piše i da bi se Dijana Vukomanović mogla naći na čelu Ministarstva prosvete, a potpredsednica Socijalističke partije Srbije prokomentarisala je te navode rečima "Uzdržavam se od komentara medijskih spinova."
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marija Obradović ministarka odbrane?

Izvor: OkRadio.rs, 04.Avg.2016

Marija Obradović, potpredsednica Srpske napredne stranke i predsednica Skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost mogla bi da bude imenovana za ministarku odbrane, saznaje Danas iz dobro obaveštenih krugova bliskih vladajućoj stranci. Iako je Obradović imenovana da bude na čelu skupštinskog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.