Dačić i Vučić uputili saučešće porodici Aleksandra Tijanića

Izvor: Press, 28.Okt.2013, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Vučić uputili saučešće porodici Aleksandra Tijanića

"U ime Vlade Republike Srbije primite izraze najdubljeg saučešća. Aleksandar Tijanić ostaće zapamćen kao jedan od najboljih srpskih novinara i važan i uticajan svedok srpske i jugoslovenske istorije u poslednje četiri decenije", ističe se u telegramu saučešća premijera Dačića, saopšteno je iz vlade.
Prvi potpredsednik vlade i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić uputio je večeras izraze najdubljeg saucešća u svoje, i u ime Srpske napredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stranke, povodom smrti direktora Radio-televizije Srbije Aleksandra Tijanića. 
Vučić je uputio saučešće porodici Aleksandra Tijanića, kao i zaposlenima na RTS, objavljeno je na toj televiziji.

Generalni direktor Radio televizije Srbije Aleksandar Tijanić iznenada je preminuo večeras u Beogradu u 64. godini.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reakcije poznatih na vest o smrti Aleksandra Tijanića

Izvor: Story, 28.Okt.2013

Srbiju je zatekla vest o smrti generalnog direktora Radio televizije Srbije, Aleksandra Tijanića, a brojne poznate ličnosti su preko društvenih mreža poslale poruku zahvalnosti Aleksandru Poznate ličnosti na Twitter-u podelile su svoje prve utiske na vest o smrti Aleksandra Tijanića. - Hvala na...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.