DSS raskinuo lokalne koalicije sa naprednjacima, optužuje ih za predaju Kosova

Izvor: Beta Video, 06.Avg.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS raskinuo lokalne koalicije sa naprednjacima, optužuje ih za predaju Kosova

BEOGRAD - Predsedništvo Demokratske stranke Srbije (DSS) odlučilo je danas da svi opštinski odbori DSS-a raskinu lokalne koalicije sa Srpskom naprednom strankom (SNS). Predsednik DSS-a Miloš Jovanović kazao je novinarima da je koalicija sa naprednjacima raskinuta u 14 opština ali nije mogao da precizira u koliko bi lokalnih samouprava SNS mogao ostati bez vlasti posle te odluke DSS-a. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: DSS napuššta koalicije sa SNS, ne isključujemo ulazak u opozicioni savez

Izvor: Blic, 06.Avg.2018

Demokratska stranka Srbije (DSS) odlučila je na sednici predsedništva da raskine koalicije na lokalnom nivou sa Srpskom naprednom strankom (SNS), jer, kako je rekao predsednik te stranke Miloš Jovanović, ne žele da daju legitimitet kosovskoj politici.

Nastavak na Blic...

"Uhvatili se sa saučesnicima u razbijanju svoje države"

Izvor: B92, 06.Avg.2018

Beograd -- DSS je, uz "tradicionalne pozive na nečinjenje i odsustvo svakog osećaja za realnost, po ko zna koji put potvrdila svoju bezidejnost i inertnost"...To je izjavio predsdednik SNS Marko Đurić i dodao da se DSS "uhvatila u kolo" sa saučesnicima u razbijanju sopstvene države...Đurić je,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.