DS poziva SNS da kaže koji je aktivista napadnut u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 09.Apr.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS poziva SNS da kaže koji je aktivista napadnut u Leskovcu

LESKOVAC – Leskovačke demokrate pozvale su danas Srpsku naprednu stranku da kaže ko je od njihovih aktivista napadnut, uz ocenu da se radi o laži.

„DS Leskovac oštro osuđuje svaku primenu nasilja bilo kad i bilo gde, a posebno u predizbornoj kampanji. Međutim, DS traži od SNS-a da tačno navede koji je to aktivista SNS-a u Leskovcu napadnut od strane nekog demokrate, imajući u vidu da je laž >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << oruđe kojim SNS vlada već četiri godine“, navodi se u saopštenju.

Centrala SNS izdala je juče saopštenje, koje je Jugmedia prenela, u kome se tvrdi da su aktivisti te stranke napadnuti u Leskovcu u nekoliko mesta u Srbiji i da je to učinila DS.

„Plasiranje ovakvih laži predstavlja samo manevar SNS-a koji će otvoriti moguću primenu nasilja do kraja predizborne kampanje, a protiv čega se DS uvek borio i uvek će se boriti“, zaključuje se u saopštenju leskovačkih demokrata.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

DS NA SAOPŠTENJE SNS

Izvor: JUGpress.com, 10.Apr.2016, 13:12

LESKOVAC..“DS Leskovac oštro osuđuje svaku primenu nasilja bilo kad i bilo gde, a posebno u predizbornoj kampanji. Međutim, DS traži od SNS-a da tačno navede koji je to aktivista SNS-a u Leskovcu napadnut od strane nekog demokrate, imajući u vidu da je laž oruđe kojim SNS vlada već četiri...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.