DS: Zabranjene aktivnosti stranaka

Izvor: Akter, 23.Avg.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Zabranjene aktivnosti stranaka

Gradski odbor Demokratske stranke (DS) u Novom Sadu saopštio je danas je da organizovanje lekarskih pregleda, onako kako to radi Srpska napredna stranka (SNS), izričito zabranjeno Zakonom o finansiranju političkih aktivnosti, na šta je vladajuća stranka upozorena i u kampanji za parlamentarne izbore 2014. godine

Organizovanjem "Bazara zdravlja" u Veterniku, ovog vikenda, međutim, novosadski "naprednjaci" >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << su po ko zna koji put pokazali da za zakone ne haju, a da ih etičke norme - koje ne dozvoljavaju bilo kakvu manipulaciju ljudskim zdravljem - uopšte ne obavezuju, navodi se u saopštenju DS.

Gradski odbor Demokratske stranke u Novom Sadu traži od Agencije za korupciju da odmah spreči nezakonite aktivnosti SNS i da pokrene postupke protiv prekršilaca zakona.

SNS: Suluda saopštenja

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu pozvao je večeras Demokratsku stranku (DS) da prestane da obmanjuje javnost "pisanjem suludih i licemernih saopštenja" i da počne da radi nešto u korist građana Vojvodine.

Demokratskoj stranci SNS poručuje da su "oni koji su svoj režim vladavine obeležili bahaćenjem, lopovlukom, malverzacijama", najnovijim saopštenjem "očigledno hteli da prikupe samo po koji politički poen kako bi zadržali fotelje".

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.