SNS: DS da ne obmanjuje javnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS da ne obmanjuje javnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu pozvao je danas Demokrastku stranku da počne "da radi nešto u korist građana Vojvodine pošteno, transparentno i u skladu sa zakonom i da prestane da 'obmanjuje javnost' saopštenjima".

''Malverzacija, korupcija i kriminal je ono što je obeležilo vladavinu demokrata i ono što demokrate jedono znaju i da rade, a ono što je preuzela na sebe Srpska napredna stranka kada je došla na čelo gradske administracije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jeste borba protiv korupcije i kriminala, i sve što radi, radi u skladu sa zakonom i transparentno'', navodi se u saopštenju SNS.

Iz SNS smatraju da je krajnje licemerno i sramno saopštenje demokrata kojim su, ''oni koji su svoj režim vladavine obeležili bahaćenjem, lopovlukom, malverzacijama i koji su jednu od najbogatijih regija uspeli da dovedu do sunovrata, zarad ličnih interesa i fotelje', hteli da prikupe samo po koji politički poen kako bi zadržali fotelje".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.