DS: SNS pokušava da zastraši vladu u senci

Izvor: Press, 11.Mar.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: SNS pokušava da zastraši vladu u senci

Srpska napredna stranka neutemeljenim optužbama pokušava da zastraši članove vlade u senci, saopštila je Demokratska stranka navodeći da će Neda Čemerlić Ađić podneti krivičnu prijavu protiv potpredsednika Gradskog odbora SNS u Novom Sadu Damir Zobenica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
"Današnje optužbe na račun Nade Čemerlić Ađić očajnički su pokušaj da se obeshrabre svi eksperti i intektualci koji se masovno pridružuju idejama i radu Vlade u senci", navodi u saopštenju DS.

Takvi potezi SNS, smatra DS, očekivani su i "neće obeshrabriti Demokratsku stranku u nameri da građanima pokaže da je moguća mnogo bolja vlada od nestručne i diletantske Vlade Srbije koju predvodi SNS".

Potpredsednik Gradskog odbora SNS u Novom Sadu Damir Zobenica rekao je ranije danas da je korupcija i nepotizam glavno obeležje ljudi iz vlade "u senci" koju je lider DS Bojan Pajtić predstavio pre nekoliko dana.

Na konferenciji za novinare na kojoj je govorio Zobenica, obratio se i član Saveta za zdravstvo Gradskog odbora SNS-a Slaven Ključar, radiolog Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, koji je rekao da rad Nade Čemerlić Ađić, koja je osam godina vodila taj insistut, "karakterišu korupcija i nepotizam sa ciljem ličnog bogaćenja".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.