DS: SNS pokušava da zastraši članove Vlade u senci

Izvor: Blic, 11.Mar.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: SNS pokušava da zastraši članove Vlade u senci

Srpska napredna stranka neutemeljenim optužbama pokušava da zastraši članove Vlade u senci, saopštila je Demokratska stranka.

Demokrate navode da će Nada Čemerlić Ađić podneti krivičnu prijavu protiv potpredsednika Gradskog odbora SNS u Novom Sadu Damira Zobenice koji je izneo grube neistine i optužbe, navodi se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saopšenju.

"Današnje optužbe na račun Nade Čemerlić Ađić očajnički su pokušaj da se obeshrabre svi eksperti i intektualci koji se masovno pridružuju idejama i radu Vlade u senci", navodi se u saopštenju.

Međutim, poručuju demokrate, ovakvi potezi SNS su očekivani i neće obeshrabriti Demokratsku stranku u nameri da građanima pokaže da je moguća mnogo bolja vlada od nestručne i diletantske Vlade Srbije koju predvodi SNS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žeželjev most kasni zbog nesporazuma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2015

Pokrajinska vlada saopštila je danas da radovi na Žeželjevom mostu u Novom Sadu kasne zbog neraščišćenih odnosa između Železnica Srbije, koje su investitor radova, i izvođača radova, špansko-italijanskog konzorcijuma AZVI..."Problem je u dodatnim radovima koji se, prema mišljenju izvođača,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SNS poručila DS: Ništa ne može zaustaviti istinu

Izvor: Blic, 12.Mar.2015, 12:00

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) Novi Sad poručio je danas Demokratskoj stranci (DS) da ništa ne može zaustaviti istinu i da se naprednjaci nikada nisu povlačili pred pretnjama...Ovu poruku novosadski odbor SNS-a je poslao povodom najave DS da će pojedini kadrovi te stranke podneti krivičnu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.