DS: SNS obmanama prikriva sopstvenu nesposobnost

Izvor: Blic, 15.Maj.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: SNS obmanama prikriva sopstvenu nesposobnost

Demokratska stranka saopštila je danas da je poslednja u nizu odluka gradonačelnika Beograda Siniše Malog da najugroženijim Beograđanima umanji subvencije za plaćanje komunalnih usluga "još jedan skandal koji pokazuje da ni on ni Srpska napredna stranka nisu dorasli vođenju jednog složenog sistema kakav je Beograd".

- Pravdanje ovakve odluke iznošenjem neistina da je Grad prezadužen nameće pitanje: kako su onda Siniša Mali i Privremeni organ pre nekoliko meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beograd spasili bankrota ako danas nemaju para? - navode demokrate u saopštenju.

Kako dodaje DS, izgovor da za otplatu kredita ove godine treba dati 4,8 milijardi dinara, "te da zbog toga za porodilje, penzionere i najsiromašnije u Beogradu nema novca, čista je obmana i pokušaj da se prikrije sopstvena nesposobnosti".

- Beograd je prošle godine vratio sedam milijardi dinara, ali je novca za sve ove ljude bilo. Oni koji glavni grad vode već sedam meseci nisu uspeli da obezbede dovoljan priliv para u budžet i nikakva pisma prepuna laži tu činjenicu ne mogu da sakriju - poručuju demokrate u saopštenju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.