Izvor: JUGpress.com, 19.Maj.2023, 21:24

Cvetanović kao predsednik odbora SNS pružio podršku mladićima iz Pomoravlja koji idu na miting

LESKOVAC

Grupi mladića koja je iz Kosovskog Pomoravlja krenula pešice put Beograda kako bi na velikom skupu “Srbija nade” 26. maja pružila podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, podršku je pružio predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac Goran Cvetanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kaže se na sajtu leskovačkog odbora SNS-a. Cvetanović je obišao ovu grupu u trenutku kada su napravili predah u motelu Predejane i pohvalio njihov poduhvat.

“Braćo naša, pozdravljamo vas u ime Leskovca i cele Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. Dugujemo vam veliku zahvalnost na energiji i ljubavi koju posedujete u neograničenim količinama u onome što radite, jer na taj način branite teritorijalni integritet i suverenitet naše zemlje. Nadamo se da ćemo 26. maja biti svi zajedno ispred Narodne skupštine da podržimo politiku predsednika Aleksandra Vučića i da pokažemo da je “Srbija nade” Srbija sadašnjosti, ali i Srbija budućnosti. Želimo vam puno zdravlja i sreće i pružamo punu podršku, jer ste mlada i energična ekipa. Zajednički nastavljamo put prosperiteta, put budućnosti i čuvamo Kosovo i Metohiju u okviru naše zemlje, jer su teritorijalni integritet i suverenitet naše zemlje, naš primarni i dominantan cilj.”

Dalibor Janković, jedan od učesnika ovog poduhvata, kaže da im je motiv i koji je cilj podrška predsedniku Aleksandru Vučiću, te im stoga ništa nije teško.

„Izguraćemo istim tempom kao što smo i od početka krenuli, čuvamo jedni druge i tako ćemo i do kraja.“

Aleksandar Kocomanović, poreklom iz Leskovca, ima 18 godina i najmlađi je učesnik ovog poduhvata.

„Učenik sam Gimnazije iz Šilova, bavim se fotografijom i fudbalom. Ovaj put mi ne predstavlja problem, jer sam sa drugarima, imam volje i želje i energije da idem napred i pružim podršku predsedniku Vučiću na predstojećem velikom skupu.“ (kraj) IS/SA

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.