Članovi SNS da se ne svađaju

Izvor: B92, 26.Apr.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Članovi SNS da se ne svađaju"

Na sednici GO SNS održanoj u Sremskoj Mitrovici glavnu reč je vodio šef vojvođanskih naprednjaka, Igor Mirović.

On je pozvao članove SNS da se ne svađaju u javnosti, da budu složni i zahtevao da svi rade, a ne da očekuju da sve za građane Srbije uradi Aleksandar Vučić.

Takođe, istakao je da je GO SNS odustao od organizovanja mitinga.

“Jučerašnji miting naše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << političke konkurencije počeo je da nas razuverava u ideji da mi držimo miting jer smo procenili da naša slika koju gradimo jeste svetlija i istinitija slika Srbije, konkrentna slika o novim radnim mestima i novim projektima“, rekao je Mirović.

Posle završene sednice Glavnog odbora, novinare je interesovao stav vrha stranke o medijskom prepucavanju dve dame iz vrha stranke – Zorane Mihajlović i Stanislave Pak.

“Verujem da je to bio samo loš dan u kom je koleginica Pak iznela nekoliko oštrih kritika na račun koleginice Mihajlović. Toga više neće biti“, istakao je Mirović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.