Bogat predizborni program prekinut dosadnim blokbasterom

Izvor: Njuz.net, 09.Apr.2012, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogat predizborni program prekinut dosadnim blokbasterom

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Holivudski film prekinuo gledaocu tok svesti o izborima

BEOGRAD, 9. april 2012, (Njuz) - Gledaoci koji su sinoć uživali u bogatom predizbornom programu na Prvoj srpskoj televiziji, ostali su šokirani kada je ova televizija između dva vrlo interesantna spota DS-a i SNS-a, pustila holivudski blokbaster.
Većina gledalaca se slaže da je prekidanje predizbornih spotova filmovima, nepotrebno skretanje pažnje.
- Taman sam se koncentrisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << na predizborne spotove i baš kad sam očekivao da krene spot URS-a i onaj u kom Čeda saleće ljude po Terazijama, oni su pustili neki film holivudske A produkcije - rekao je za Njuz Blagoje Drinčić, nastavnik iz Beograda.
- Prekinuli su mi jako važan tok misli. Malo mi je falilo da konačno donesem odluku zašto neću izaći na izbore. Sad moram da gledam još predizbornog programa – smatra Drinčić.
Kako Njuz saznaje, TV Prva ovim činom nije prekršila preporuke RRA, pošto je u toku filma ipak ubacila dva bloka predizbornih spotova, pa građani nisu ostali uskraćeni za poruke i obećanja svih političkih opcija tokom udarnog termina.
- Građani kojima je film zasmetao, mogli su da prebace na bilo koji drugi televizijski program. Preporuka RRA je da tokom predizborne kampanje, u bilo kom trenutku samo jedna televizija sme da emituje sadržaj koji nije vezan za predizborne aktivnosti - saopštio je Miodrag Stratimirović iz RRA.
Uroš Bogdanović
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.