BLIC SAZNAJE Šta se pričalo na Predsedništvu SNS: Većina podržala Vučića, a dva važna člana su imala DRUGAČIJI STAV

Izvor: Blic, 18.Nov.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLIC SAZNAJE Šta se pričalo na Predsedništvu SNS: Većina podržala Vučića, a dva važna člana su imala DRUGAČIJI STAV

Potpredsednica SNS i Vlade Srbije Zorana Mihajlović jedna je od retkih među naprednjacima koja je na Predsedništvu ove stranke govorila o tome da bi trebalo ići na vanredne parlamentarne izbore, saznaje "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama, ona je na sastanku Predsedništva zastupala stav da bi sa beogradskim trebalo održati i parlamentarne izbore.

- Ostali su ćutali i čekali šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će lider SNS Aleksandar Vučić da kaže - priča izvor "Blica" sa ovog sastanka.

Kako navodi, o izborima je govorio i potpredsednik SNS i ministar policije Nebojša Stefanović, koji je rekao ono što je manje-više poznato javnosti.

- Rekao je da su izbori potrebni zbog situacije u parlamentu, ali i zbog opozicije - navodi izvor "Blica".

Pošto Predsedništvo SNS, koje je održano jutros, nije imalo jedinstven stav po pitanju održavanja gradskih i republičkih izbora zajedno, članovi Glavnog odbora su na kraju "presudili", i usvojili Vučićev predlog da se sledeće godine ide na birališta samo u prestonici.

Ovu odluku je podržalo više od 500 članova Glavnog odbora naprednjaka, dok je njih četvoro bilo protiv.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.