BIĆE ZNAČAJNIJE PROMENE NEGO ŠTO NEKI OČEKUJU Vučić bez dlake na jeziku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 17:34

"BIĆE ZNAČAJNIJE PROMENE NEGO ŠTO NEKI OČEKUJU" Vučić bez dlake na jeziku!

Formiranje vlade nije lako

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je danas, u intervjuu austrijskom dnevniku "Klajne cajtung", da će stranci, u vezi sa formiranjem vlade, preporučiti značajnije promene nego što se očekuje.

Na pitanje zašto u Srbiji još nema vlade, pošto je njegov SNS ubedljivo pobedio na parlamentarnim izborima krajem juna i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li će biti u vladi koalicionih partnera, Vučić je odgovorio da formiranje vlade nije lako, jer i u njegovoj stranci postoje osobe koje misle da imaju zakupljenu ministarsku fotelju.

- U to veruju i druge stranke, iako SNS sama ima jasnu većinu u skupštini. Uveren sam da će biti mnogo promena, jer kada dobijete tako veliku podršku birača, onda su građani za to da se opšta linija nastavi, ali to ne znači da su apsolutno zadovoljni. Bilo je mnogo korupcije i mnogi su loše ili uopšte nisu radili. Zbog toga ću preporučiti značajnije promene nego što se očekuje, a to će se moći videti narednih dana - zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE PREDSEDNIK POVODOM FORMIRANJA VLADE: "Postoje osobe koje misle da imaju zakupljenu ministarsku fotelju"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 09:18

Predsedništvo Srpske napredne stranke danas bi trebalo da donese konačnu odluku sa kim će od partnera formirati novu vladu...Uoči zasedanja, lider naprednjaka Aleksandar Vučić poručio je da u SNS postoje osobe koje misle da imaju zakupljenu ministarsku fotelju...- Bilo je mnogo korupcije i mnogi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.