Antić (Metla): Martinović vredja dostojanstvo skupštine i inteligenciju naroda

Izvor: Beta, 11.Maj.2020, 11:19

Antić (Metla): Martinović vredja dostojanstvo skupštine i inteligenciju naroda

Član Predsedništva Pokreta "Metla 2020" Novica Antić ocenio je danas da poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović vredja dostojanstvo parlamenta i inteligenciju naroda odlukom da štrajkuje gladju jer se tužilaštvo ne oglašava zbog postupaka lidera Dveri Boška Obradovića."Narodna skupština je ta koja postavlja javne tužioce koji za svoj rad toj istoj skupštini polažu račune. Samo ova činjenica dovoljna je da prikaže količinu besmisla i omalovažavanja ustavne uloge Narodne skupštine oličenog u štrajku gladju narodnog poslanika Aleksandra Martinovića", naveo je Antić u pisanoj izjavi.Antić je upitao gde je bio Martinović da pita šta radi tužilaštvo kada je na nezakonit način upotrebljen helikopter Vojske Srbije u kojem je poginulo sedam ljudi, ili kada su nestala dva minuta sa snimka sa naplatne rampe u Doljevcu, kada se u javnosti govorilo o Krušiku i Jovanjici, ili kada je javnost pitala kako Martinović prima plate na fakultetima na kojima se ne pojavljuje."Besmislenim sedenjem na stepenicama Narodne skupštine, Martinović je pokazao da je isti kao i oni zbog kojih je stupio u štrajk gladju i da je politika stranke koju predstavlja dvolična i licemerna jer je usmerena isključivo na postizanje njenih sitnih ličnih političkih interesa, a ne na zaštitu i uspostavljanje ustavnog poretka i pravne države ...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jovanović (Metla 2020): Samo Ševarlić iskren, sve ostalo je politikantstvo

Izvor: Danas, 11.Maj.2020

Član predsedništva Pokreta "Metla 2020" Miloš Jovanović izjavio je danas, povodom štrajka glađu nekolicine poslanika ispred Skupštine Srbije, da se samo Miladin Ševarlić iskreno poneo u tome, dok je sve ostalo nazvao politikantstvom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.