Izvor: JUGpress.com, 09.Maj.2021, 20:03

Aleksić: Obračun sa Vučićem i njegovom vlašću sledi 2022. godine

BUJANOVAC-GRDELICA

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da će 2022. godina biti godina „obračuna sa režimom Aleksandra Vučića“ i da se građani Srbije bude i shvataju da ih vlast obmanjuje gotovo 10 godina.

„Ljudi više nisu spremni da ćute i žele da se bore za svoju Srbiju. Građani Srbije su prozreli da je kriminalni režim Vučića i SNS-a okupirao državu i da je njima sve gore dok se vlast bogati“, rekao je Aleksić u Bujanovcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << gde je održana skupština Opštinskog odbora Narodne stranke.

Aleksić je istakao da u Srbiji „sve može da bude drugačije“ i da je prvi korak da se „država očisti od šljama koji se zapatio“.

„To ćemo uraditi temeljnom lustracijom, zaplenom otetog i vraćanjem narodu i sankcionisanjem svih odgovornih. Odgovaraće svi koji su se ogrešili o zakone i pljačkali Srbiju. To će biti temelj za izgradnju nove države Srbije u kojoj će svaki građanin imati jednaka prava i niko neće biti iznad institucija sistema“, rekao je Aleksić.

Aleksić je naveo da se Narodna stranka sprema za izbore pod pretpostavkom da će biti postignut dogovor o izbornim ulovima i da jača organizaciju u celoj Srbiji.

„Sve veći broj građana prepoznaje doslednost u politici Narodne stranke i da ćemo održati reč, ma koliko skupu cenu platili. Narodna stranka ima 110 odbora u Srbiji i iz dana u dan nam prilaze nam novi ljudi. Pokazaćemo kako u Srbiji može da se upravlja poljoprivredom, zdravstvom obrazovanjem i da se razgovara sa međunarodnom zajednicom, kao i da se podstakne domaća privreda“, rekao je Aleksić.

Skupština Opštinskog odbora Narodne stranke Bujanovac izabrala je za predsednika odbora Sašu Arsića, a izabrani su i članovi odbora.

Skupu su prisustvovali i predstavnici stranačkih odbora iz Trgovišta, Vladičinog Hana, Vranja, Pčinjskog okruga i Jablaničkog okruga.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.