Aleksandra Božanić predložena za v. d. direktorke niškog Parking servisa

Izvor: JužneVesti.com, 13.Feb.2024, 16:03

Aleksandra Božanić predložena za v. d. direktorke niškog "Parking servisa"

Dosadašnja izvršna direktorka niškog JKP Parking servis, odbornica niškog parlamenta i funkcionerka SNS-a Aleksandra Božanić biće buduća v. d. direktorka ovog preduzeća, ukoliko predlog o njenom imenovanju izglasaju odbornici Skupštine na sutrašnjem zasedanju. Kako se navodi, razlog za njeno imenovanje je to što je dosadašnjem direktoru Dejanu Dimitrijeviću istekao mandat.

Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tačka za proširenje dnevnog reda pred sutrašnju sednicu Skupštine Grada Niša našla se i ona o imenovanju Aleksandre Božanić za vršioca dužnosti Javnog komunalnog preduzeća Parking servis.

U dokumentima stoji da će ona na toj funkciji biti najduže godinu dana od dana imenovanja.

Imajući u vidu da je dosadašnjem vršiocu dužnosti direktora Dejanu Dimitrijeviću istekao mandat, u cilju obezbeđivanja uslova za nesmetano funkcionisanje javnog komunalnog preduzeća, neophodno je imenovati novog vršioca dužnosti direktora preduzeća - piše u dokumentima.

Inače, Dimitrijević je za generalnog direktora izabran još 2017. godine, a nakon toga je od 2021. godine u statusu vršioca dužnosti direktora ovog preduzeća. Iako je tada u odluci Skupštine bilo da će biti v.d. direktora najviše godinu dana, to je potrajalo do sada kada se predlaže novi v.d. direktor.

U biografiji Aleksandre Božanić se navodi da je diplomirala 2013. godine na Ekonomskom fakultetu u Nišu, a da je na niškom Mašinskom fakultetu 2014. godine stekla zvanje master inženjera menadžmenta. Piše i da je radila od 2016. do 2018. godine u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, a od 2018. godine zaposlena je u Parking servisu, gde je radila u službi interne kontrole, zatim na mestu savetnika direktora, dok je 2020. godine došla na poziciju izvršnog direktora.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Odlukom većine Aleksandra Božanić zvanično v. d. direktorka "Parking servisa"

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2024, 14:45

Dosadašnja izvršna direktorka niškog JKP Parking servis, odbornica niškog parlamenta i funkcionerka SNS-a Aleksandra Božanić, odlukom skupštinske većine izabrana je za novu v. d. direktorku ovog preduzeća. Dok opozicija traži nezavisne komisije koje će odlučivati o imenovanjima direktora,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.