Aleksandar Senić jednoglasno od strane 37 delegata izabran za predsednika Opštinskog odbora SNS u Rači

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 00:09

Aleksandar Senić jednoglasno od strane 37 delegata izabran za predsednika Opštinskog odbora SNS u Rači

Danas je održana Izborna skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Rači, na kojoj je biran predsednik odbora.

Pred prepunom salom članova i gostiju Srpske napredne stranke, Aleksandar Senić je jednoglasno od strane 37 delegata izabran za predsednika Opštinskog odbora SNS u Rači.

Milica Obradović, narodna poslanica iz Rače, je obrazlažući predlog kandidature istakla da je Senić prvi put izabran za predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OO SNS Rača 2018. godine, kada je takođe dobio podršku svih delegata. Zahvaljujući njegovoj borbi i ciljevima od kojih nikada nije odustao, kao i njegovom kredibilitetu i znanju, opština Rača je postala lider u izgradnji infrastrukture u Šumadiji.

Veliki broj projekata i investicija realizovan je u Rači u prethodnom periodu - desetine kilometara novih puteva, škole, ambulante, izgrađen je novi vrtić, rešeni su problemi u vodosnabdevanju, izgrađeno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, završena gasifikacija u celoj opštini.

Jednostavno rečeno, sve što je građanima obećano je i ispunjeno, a u narednom periodu se očekuje realizacija mnogo novih, značajnih infrastrukturnih projekata. Svakako da se uspesi i rezultati Aleksandra Senića ne bi nizali da on iza sebe nema zavidnu biografiju i veliko iskustvo kako u obavljanju poslova iz svoje građevinske struke.

Jedan od njegovih najvećih inženjerskih poduhvata, po kom će sigurno biti zabeležen u srpskoj istoriji, je taj da je uspeo da ukroti Grdeličku klisuru i izgradi autoput.

Takođe, važno je istaći da je u prethodnih pet godina, koliko je Senić na čelu OO SNS u Rači, na proteklim predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima, Rača zabeležila jedne od najboljih rezultata u Srbiji i da se možemo pohvaliti rezultatom od 77,85% na prethodnim lokalnim izborima.

Sigurno je da bez odgovornog vođenja opštinskog odbora, odgovornog vođenja lokalne politike i isticanja pravih vrednosti ovakvi rezultati ne bi bili mogući.

Na izbornoj skupštini je ispred Izvršnog odbora SNS prisustvovao Bojan Bajagić koji je pozdravio sve prisutne i naglasio da se na primeru Rače može videti koliko je predsedniku Aleksandru Vučiću važno svako mesto, svaka opština u Srbiji i da će se investicije nastaviti u velikom obimu.

Takođe, istakao je da je sada izrazito potrebna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću, jer jedino tako možemo sačuvati našu državu i nastaviti da ulažemo u svaki kraj Srbije.

Na kraju, Aleksandar Senić se zahvalio svim prisutnim gostima, kao i delegatima na ukazanom poverenju i najavio da će još snažnije nastaviti da se bori za dobrobit svojih sugrađana i da će svoja obećanja dokazati novim velikim infrastrukturnim projektima, koji opštinu Rača očekuju u narednom periodu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.