ALEKSANDAR ŠAPIĆ ZA PINK POTVRDIO: Tačno je! Biću prvi na listi SNS na gradskim izborima

Izvor: Press, 26.Jan.2022, 14:11

ALEKSANDAR ŠAPIĆ ZA PINK POTVRDIO: Tačno je! Biću prvi na listi SNS na gradskim izborima

Najavio je da će glavni odbor stranke biti održan 11. februara.
Foto:pink
Aleksandar Šapić, potpredsednik Srpske napredne stranke, potvrdio je za Televiziju Pink da će biti prvi na listi ove stranke na beogradskim izborima.
- To je tačno. Glavni odbor stranke biće održan 11. februara, kada treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da potvrdimo obe liste, parlamentarnu i gradsku. Očekujemo da ćemo u istom danu da predamo obe liste - kaže Šapić za "Novo jutro".
Ističe da se Beogradom bavi 12 godina, a da je 10 godina predsednik najmnogoljudnije gradske opštine. Podsetio je da se 2018. kandidovao za funkciju gradonačelnika i da bi mu bila čast da se opet nađe u trci.
Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam čovek sa dve noge ne zemlji. Ispred nas je jedan veoma važan period u kom bi trebalo da objasnimo Beograđanima koji su naši planovi - naveo je on.
- Nisam preterano euforičan, a sa druge strane nisam ni u depresiji jer ne valja ni jedno ni drugo. Izbori su pred nama, treba se potruditi, dobiti poverenje građana i znam koliko je sve to teško. Zato za euforiju nema prostora, ali ima za zadovoljstvo – kaže Šapić i podseća da se Beograd, možda i najviše od čitave Srbije i zvanično postao metropola, promenio u prethodnih deset godina. 
Snažan Beograd je, dodaje on, lokomotiva razvoja cele Srbije. 
Foto: TV Pink Printscreen

Šapić kaže da je Aleksandar Vučić napravio Srpsku naprednu stranku, njena je personifikacija, a bez njega ne bi bila ista organizacija. 
- Ako Vučić donese odluku i skloni se sa čela SNS, sigurno je da ne može da ostane na nivou na kojem je bila do tog momenta, samo je pitanje koje bi posledice ovog poteza bile. Ne znamo razloge za ovu najavu, možda je razlog privatan i degutantno bi mi bilo da ja njega nešto ubeđujem. Nema šta, SNS ne bi bila ista stranka bez njega na čelu – kaže Šapić.  
Siguran je, dodaje, da će Vučić doneti pravu odluku, a da je sada najvažnije – fokusirati se na predstojeće izbore.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.